Mefa StatiCAL

MEFA StatiCAL este un software de calcul static pentru toți furnizorii de echipamente tehnice pentru clădiri (HVAC) și vă oferă o completare utilă pentru planificarea situațiilor de fixare pe clădire. Programul include întreaga gamă de șine profil MEFA, de la profil C 22/16 până la
CENTUM® XL 200.

Pentru șinele de profil selectate, este dat procentul de utilizare a tensiunii și deplasării maxime admise. De asemenea, momentul încovoietor maxim și deplasarea maximă pentru cazul de sarcină selectat. Sunt enumerate și valorile admise pentru șina de profil utilizată.
Programul creează un raport de calcul cu dovadă de audit într-un mod transparent și permite ca raportul să fie adăugat la documentația dumneavoastră.

MEFA StatiCAL oferă următoarele limbi: daneză, germană, engleză, italiană, letonă, olandeză, poloneză și maghiară. De îndată ce deschideți programul în browser, limba stocată (limba națională a browserului) este selectată automat. Dacă limba națională nu este acoperită de biblioteca noastră de limbi, engleza va fi selectată. Limba poate fi schimbată ulterior folosind lista derulantă.

Programul nu necesită o instalare locală. Pentru a-l folosi, trebuie doar să porniți programul în browserul dvs. de internet (de preferință Google Chrome):

Click aici pentru a accesa MEFA StatiCAL online

MEFA CAD-library

Din cauza unei actualizări extinse, MEFA ProfiDesigner nu este, din păcate, disponibil.

Aveți nevoie de componente CAD pentru planificarea CAD 2D și 3D?

Vă vom trimite cu plăcere fișierele necesare în formatele obișnuite DXF, DWG, STEP/STP sau SAT.

Scrieți-ne un e-mail cu articolele solicitate (numărul articolului MEFA) cu datele dvs. de contact și formatul necesar la technik@mefa.de.

Întrebări?

Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări.

Contact

MEFA CAD-library

Aveți întrebări despre asamblarea produselor MEFA? În zona de descărcare veți găsi instrucțiuni de asamblare pentru o varietate de produse MEFA.